Viikonloppua viettämässä mökilläOn kiva mökkeillä talvellakin. Meillä on vierähtänyt aika kaupunkiasunnon saneerauksen parissa ja nyt oli kiva päästä irti remonttipölystä. 

Tänään oli kaunis ja keväinen sää. Aurinko houkutteli jäälle kävelemään. Pientä jännitystä retkeen toi huhu, että läheisellä rahkalla olisi nähty kolme sutta. Jokainen rasahdus pakotti katseen tarkkailemaan myös selustaa. Jääkin kumahteli jännästi.

 

Aurinko toi kevään tuntua. 

Viritin pihavalot vielä Ikkunan alle, pimeä tulee kuitenkin aikaisin. Vielä poltetaan kynttilöitä niin tuikuissa kuin lyhdyssä. 

Kevät mielessä ihmetellään luonnon heräämistä talviunilta, tarkkaillaan lintuja ja lumen sulamistahtia. Mökkeily on paluuta juurille ja elämän yksinkertaistamista. Mökillä voi rentoutua ja puuhastella omassa rauhassa, ilman kiirettä ja stressiä. Se onkin erinomainen tapa paeta arjen kiireitä ja nauttia luonnon rauhasta.
Ulkoilun jälkeen maistui kahvikupponen. Plusasteet pistivät harkitsemaan jopa ulkona kahvittelua, mutta ei sentään. Nythän on vasta helmikuu alussa.

Uudesta Instagramin Omalla kotosalla -tilistäni voi käydä katsomassa mm. kotimme sisustusta. 

https://www.instagram.com/omallakotosalla 


Mitä sun viikonloppuun kuuluu?

#mökkiviikonloppu #keväänodotus

Kommentit

 1. Minun viikonloppuun kuuluu työvuoroja, mutta lomakin häämöttelee jo lähes näkyväisyydessä ;D
  Teillä on ollut ihan viihtyisä mökkireisu ja ilmeisen lämmintä sisätiloissa. Meillä oli mökillä yhtä paljon pakkasta sisällä, kuin ulkona, eikä lämmitystä viitsinyt laitella, kun ei ollut tarkoitus olla pitempään.
  Vai susia! Huh! Minä olen joskus nähnyt unta, että olen mökillä ja sinne tulee karhu. ei kai se mahdotontakaan olisi, kun ne voivat kulkea pitkiäkin matkoja. ehkä kuitenkin väistelevät ihmisääniä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, sulla kiva tilanne, loma lähellä 🤗 Ymmärrän, ettei kylmillään olevaa mökkiä vain hetkeksi viitsi lämmittää. Meillä on peruslämpö läpi vuoden.
   Ymmärrän unesi, itsekin joskus pimeällä vähän jännittää. Kerran ilmeisesti jänis säpsähti minua ja minä sitä 🤭☺️ Siitä jäi pieni kammo!

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit