Keittiön uudistus

 Keittiö sai uuden ilmeen. Mutta se ei tapahtunut vähällä vaivalla vaan remontti oli monivaiheinen.

Suunnittelija kävi joulukuussa mittaamassa ja hahmottelemassa uusia kalusteita tilaan. 
Purkaminen aloitettiin kuukausi sitten. Vanhat kaapit kelpasivat kiertoon ja saivat uuden kodin erään näppärän nikkaroijan käsissä.

Eilen kävivät sähkö- ja putkimiehet asentamassa lieden sekä tiskialtaan ja astianpesukoneen, sillä mittatilaustasot saatiin vähän ennen paikoilleen. 

Ostimme keittiön Ikeasta (ei kaupallinen yt.) sillä sieltä kaikki löytyy suoraan varastosta. Tilaten muualta olisi aikataulu venynyt muutamalla viikolla. 
Keittiöremontti ennen ja jälkeen, 
tältä meillä näytti ja näyttää nyt:

Olohuoneesta näkymä ennen...


.... ja nyt. 


Vanhat kaapistot purettuna. 


Uudet kaapit asennettuna. 


Kristallivalaisin on alunperin kirppislöytö. 
Se oli jo edellisen kodin helmi. 


Puiset elementit pehmentävät
mustavalkoista kalustusta.


Hana on meillä aina ollut krominen, 
nyt oli aika vaihtaa väri. 


Keittiöömme mahtuu hulppeasti 
pitkä pöytä, jota pidennetään, kun 
ruokailijoita on enemmän. 


Tasolle on kiva laittaa asetelmia,
sillä tilaa on hyvin. 

Olen vannonut, että tämä olisi viimeinen keittiöremonttini. Ja näin varmaan onkin, sillä olemme tosi tyytyväisiä niin asuntoon kuin tehtyihin muutoksiin.
Kerrostaloasumisen huolettomuus on helpottanut arkea, lumityöt hoitaa nyt joku muu.

Lue edellinen kirjoitus aiheesta:
https://pisaroitaliljarannasta.blogspot.com/2024/01/muutto-ja-remontti-elaman-suurimmat.html

Ota seurantaan Instatilini @omallakotosalla 

Mielipiteesi on tärkeä, kiva jos kommentoit!

#keittiö #remontti 

Kommentit

 1. Ihana uudistus, viihtyisältä ja avaralta näyttää!
  Hulppeaa pöytää katsoessani taidan laskea sen ympärillä "vakiovarusteena" kahdeksan tuolia. Minulla on niin minitalo, että kun tänään tulee kahvivieraita ja minut mukaan lukien meitä on kahdeksan, osa joutuu istumaan olohuoneessa, osa keittiössä! Enpä harrasta kokkailua tai vieraiden kutsumista kovin usein :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos 🤗 Niinhän sitä on aina tehty, että kahvitellaan ja aterioidaan siellä missä tilaa löytyy. Eihän neliöitä voi olla "vierasvarana". Kyllä vieraat sopeutuvat, ihan varmasti 👌

   Poista
 2. Ihanaa kun on noin iso ruokapöytä ja muutenkin siellä kaikki näyttää hienolta. Meille mahtuu kymmenen henkeä ruokapöydän ympärille, mutta esim. jouluna meitä voi olla neljätoistakin ja silloin on otettava kekseliäisyys avuksi. Ollaan mm. tuotu kesähuoneesta ulkopöytä sisälle ja näin saatu istumapaikka kaikille. Onneksi keittiö ja olohuone ovat yhtä ja samaa tilaa, niin kaikki kuitenkin istuvat ruokailemassa samassa huoneessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kehuista ❤️ Todella kekseliäs pitää olla, että noin moni saa istumapaikan. Ja tilaa pitää olla, kuten teillä 👌

   Poista
 3. Todella upea remontti . Me ostimme myös Ikeasta keittiön . Silloin oli sellainen tarjous että sai jokaisesta tuhannesta eurosta satasen alennusta . Meidän mökki keittiö maksoi vähän yli kuusi tuhatta joten saimme kuusi sataa ostokseen . Ostimme sillä uunin ja laitoimme vähän lisää itse . Onnea uuteen keittiöön ja hyviä kokkauksia .

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos❤️ Hauska sattuma, että nyt oli tuo sama tarjous ja lahjakortti tuli kyllä tarpeeseen. Aina uuteen kotiin on tarve hankkia uusia juttuja 🤗

   Poista
 4. Ihana blogi, juuri löysin tämän kun googletin keittiöremontteja. Me muutimme omakotitalosta kerrostaloon, ja keittiöremonttimme on juuri käynnissä! Valitsimme Ikean keittiön, kävimme monissa keittiöliikkeissä, mutta tykästyimme Ikean keittiöön, koska metod runkoon voi myöhemmin vaihtaa toiset ovet, jos niihin kyllästyy. Tavaroiden karsiminen oli meille iso työ omakotitalosta kerrostaloon muuttaessa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, kiitos ja kiva kuulla, että valitsit samoin. Isommasta pienempään muutto aiheuttaa tosiaan tavaroiden karsimisen🤗 eikä se ole mikään pieni homma. Varsinkin jos yrittää lajitella ja kierrättää. Mutta välillä on hyvä tehdä invis ja luopua turhasta!

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit