Keveitä lumitöitä




Ensimmäisenä adventtisunnuntain aamuna aurinko nousi yhdessä pakkasen kanssa. Lunta on kaikkialla, tunnelma on jouluinen. Päätämme lähteä tarkastamaan lumitilanteen mökillä. Puolen tunnin ajomatka moottoritietä sujahtaa sunnuntaina nopeasti, muut eivät vielä ole lähteneet liikenteeseen.

Lunta on tullut muutamia senttejä. Otamme lumikolat esiin ja lykimme parkkipaikan ja polut puhtaiksi pelkästään liikunnan ilosta, ensiviikon lopulle luvattu suojasää olisi ne sulattanut kyllä.






Aurinko värjää vastarannan lämpimän keltaiseksi.



Viime kesänä asennettu pihalaatoitus on helppo
siivota harjaamalla.


Vesi on poikkeuksellisen korkealla, olisikohan
sateisen syksyn aiheuttamaa.


Maksaruohon kuivahtaneille kukinnoille on
satanut hauskat pumpulipallot!


Parkkipaikka kaipaa siivousta. Tuija-aita on
kaunis lumisin koristein.


Taas oli mökillä kaikki hyvin. Lumi muuttaa maisemaa kauniisti. Olisi ollut mukava jäädä koko päiväksi, lähteä vaikka jäälle nauttimaan auringosta, mutta velvollisuudet kutsuivat takaisin kaupunkiin!


Kommentit

  1. Sievän näköistä! Nuo lumiset pumpulipallot ovat söpöjä :D Täällä on satanut viime viikolla lunta ja paljon. Yhtenäkin päivänä piti lumityöt tehdä kolme kertaa. Tänä aamuna olin ihan tyytyväinen, kun yöllä ei ollut satanut lunta, eikä siis tarvinnut tehdä lumitöitä ennen töihin lähtöä. Lumen tuoma valoisuus on kyllä huippu hyvä juttu. Hyvää alkanutta joulukuuta sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla teidän kuulumisia, taidat asua pohjoisempana lumipaljoudesta päätellen 😊.

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit