YstävänpäiväkiitosVUOSI BLOGGARINA-KIITOS LUKIJALLE


Pian tulee täyteen vuosi blogikirjoittamisen aloittamisesta. 
Näin ystävänpäivänä haluan kiittää kaikkia lukijoitani mukana olosta ja mukavista kommeneteista. 

Blogiyhteisössä on erittäin mukavaa väkeä, heillä ja teillä on hyvät käytöstavat hallussa. Kommentit ovat kiittäviä, kannustavia eli erittäin positiivissävyisiä. 

Aloittaessani kirjoittamaan ja kuvaamaan elämäämme mökiltä, mietitytti, josko somekiihkeily näkyisi kommenttiosiossa. Pelko oli turha, sillä lukijoista on tullut ystäviä, jotka jakavat samoja kiinnostuksenkohteita, haluavat saada ja antaa vinkkejä harrastajalta toiselle.

Mökkeilyn ilosanomaa tahdon jakaa kiinnostuneille, itse kun olen höpsähtänyt luonnon helmassa eloon. 
Sitä, joka ei ole kokenut maalaiselämää omakseen, on vaikea ylipuhua. Valinnanvapaus on parasta!

Jatketaan yhteistä matkaa, vieraillaan edelleen blogeissa. Maailma voi avartua ja tärkeitä vinkkejä tarttua mukaan. 
Lukijoilta saa myös kaivattua vertaistukea aina kun asiat ei suju kuin "strömsössä". 

Kiitokset ystävät ja lukemisiin!

Kommentit

 1. Ihania ajatuksia ja kirjoitus sinulta näin ystävänpäivään juuri sopiva, samoin täällä ajatellaan. Ihania kukkia sinulla, hyvää ystävänpäivää sinne n.

  VastaaPoista
 2. Minullakin on vielä aika tuore matka puutarhabloggaajana ja samoin kuin sinä, olen minäkin ollut hyvin iloinen tästä mukavasta ja kannustavasta porukasta. On hienoa vaihtaa kokemuksia ja saada apua kysymyksiin. Oikein hyvää ystävänpäivää ja tervetuloa käymään Kottikärryn kääntöpiiriä katsomassa :).

  VastaaPoista
 3. Kiitos itsellesi Ansku.
  On ilo lukea blogiasi ja kurkistella mökkeilyä, kun itsellä ei omaa mökkiä ole.
  Oikein hyvää helmikuun jatkoa!

  VastaaPoista
 4. Onnea ekasta vuodesta! Samaa somehyökkäilyä pelkäsin minäkin, vaan eipä ole ollut siitä pelkoa, pikemminkin kommenttien vähäisyydestä - kiitokset sinulle kommenteistasi! (Minulla ei varmaan ole jutut niin kiinnostavassa kategoriassa ja kuulin myös joltain kaverilta, että kommentointi ei ole onnistunutkaan, liekö muilla samaa ollut havaittavissa, vaikka säädöt pitäisi olla kohdillaan?) Harmittavan vähän ehdin tutustumaan tähän someyhteisöön.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itselläni sama, en ole ehtinyt aktiivisesti seuraamaan muita blogeja. Niihin kommentointi kasvattaisi yleisöä. Älä huoli, blogisi on kyllä kiinnostava, kommentteja saat varmasti ajan myötä lisää!

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit