Oi oikukas lokakuu

 




Lokakuun tunnelmat vaihtelevat pakkasöistä aurinkoisiin päiviin ja pimeistä illoista aamuisiin sumuverhoihin. 

AAMULENKILLÄ

Tänään mökkimaisemissa syksykin tuntuu ihanalta! 
Aamuinen lenkki ei ollut kovin tehokas, sillä pysähtelin napsimaan kuvia kuuran koristamista kasveista ja hämähäkkien kudelmista. Seitteihin oli tarttunut kastepisaroita, jotka kimmelsivät aamuauringon säteissä.
Ei hassumpi lokakuun alku! 





EI KIIRETTÄ TULEVAAN

Vaikka syksy on täällä, ei joulu ollut käynyt mielessäkään, kunnes näin kaupassa joulusuklaamassat sisääntulossa. Ihan vielä en ollut valmis näkyyn vaikka jouluihminen olenkin. 
Joko sinä olet törmännyt j-sanaan🤭

MUKAVA ARKI

Viime viikonloppuna otin puutarhastani kesäkukkia maljakkoon. Kaikki lajit, jotka kukkivat, kelpasivat mukaan ja tällainen siitä tuli. Keltaiset kehäkukat, valkoiset ja lilat tuoksuherneet, tsinniat ja kosmoskukat kestävät hyvin maljakossa.


Viikonlopuksi valmistin Gulassikeiton. Siitä saamme muutamalle kerralle lämpimän aterian. Itsetehty ruoka on usein parasta! 
Onko sinulla hyviä ruokavinkkejä arkeen? 



Mukavia syksyn hetkiä toivottaen 💖

Ansku

#syksy #mökillä #lokakuu 

Kommentit

  1. Lokakuun alku on kaunis, selvästi sielläkin! Ihanat kuvat.
    Hih, nyt törmäsin j-sanaan. Vähän aikaisin kyllä ;-)
    Voi ei, minulta ei ruokavinkkejä saa, olen pakastepizzaihminen ;-) No nyt kyllä on salaatit ja rucolat kasvimaalta lävikössä kuivumassa, meinaan tehdä mozzarellasalaatin. Se alkaa olla ruuanlaittolaitoni äärirajoilla ;-)
    Hyvää viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, unohda samantien se jiillä alkava sana🤭 Ihan parasta oman maan salaatit ja kaupan mozzarella siihen, ei muuta tarvitakkaan 🤗

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit